About

markoek

Bio: Otac, suprug, inženjer, istraživač... možda donekle naučnik a odnekle sanjar, često bez jasne podele na ta dva... radoznao i slobodouman, pokatkad ciničan, po meri čoveka sujetan... Srbin i Beograđanin po mestu rođenja, kosmopolita po ubeđenju, anacionalan po opredeljenju... humanista, sekularista, antiteista... čovek

View complete profile

 

5 Responses to About

 1. irena says:

  Marko,istinito i zalosno…Citajuci, postalo mi je mucno jer ste u sustini i sve moje misli uoblicili u vase tekstove…Samo sto ja bezim od istine…A sta uciniti!? Narod se izopacio….Ponekad se sve cini besmisleno u ovoj nasoj drzavi..
  Postovanje za tekstove…Nekom ce se zgaditi, pa ce reci da ste ludi, a neko ce mozda i razmisliti o tome sto pisete i prihvatiti i tudje misljenje, bez pretnji i uvreda.
  Neka Vase misli i dalje budu odraz zdravog razuma.
  Pozdrav

  • markoek says:

   Hvala na poverenju, a takođe hvala i svima vama, a većinom ste žene i majke, koje ste razumele o čemu pišem. Kada se budemo razumeli, tako što ćemo više da se slušamo i saslušamo, moći ćemo i da menjamo stvarnost.

   To su i drugi radili, nije to ništa strašno, teško je samo krenuti, a mi se prečesto sapletemo na sopstvene noge već na prvom koraku.

 2. Ana Antic says:

  Svaka cast na hrabrosti da kazete ono sto velika vecina misli! Mozemo li Vas pratiti na nekom FB nalogu?? Veliki pozdrav!

 3. vladimir says:

  nazalost moras biti novinar kurira , informera ili tome slicno da bi oni ovo citali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s